Countdown to the Summer of Plaque! T minus 8 days

Så er der kun 8 dage til Plakrobotten bliver sat endelig fri. Med et helt nyt skud råmateriale i det kulfiberholdige mineralfyldige børstede overskæg (hovedkilden til min energi), sidder jeg i min kommandocentral (Ørsted Ølbar) med min Kollega Bøffen Aka. Mads Peter Buch og gør klar til at lancere hans blog, så alle mine followers kan få indblik i det coole stykke arbejde han laver. En sand “Champ of Meats and Beats” (Copyright)

I kan se frem til en dejlig sommer hvor jeg vil dedikere det meste af min tid med musikken i ensembleet Bøffen og Plakrobotten.

Som en lille snack kan i få et fedt støvet beat som vi arbejder med at få ind. God fornøjelse

war of the worlds

God sommer. Plak over and out

P.s. vores plakat som the Turntable Crew fra Denmark + UK (Respect to Free like Frei)