T minus 6 days to the summer of Plaque

Efter en dejlig lang dag med en masse åbenbaringer i forbindelse med Rasmus Petrussens projekt besluttede jeg mig for at lave en sund og fornuftig oversprings handling. Faktisk dagens nummer to for jeg skulle også lige tabe en fodboldkamp 1-2 mod P3 (heldigvis fik jeg givet tre af mine modstandere en seriøs omgang plak i gummerne!) Men klokken 00:13 syntes det mere relevant at fjerne den ene af mine pladespillere, og da jeg nu var igang med at lege med pladespillerne kunne jeg lige så godt fyre nogle plader på og mixe et lille tape 🙂

(Find en fejl på disse to billeder)

Ellers ser jeg frem til en dejlig juni måned hvor jeg blandt andet skal DJ på The Hub i Nørrebro, som en lille gestus til dette nye sted. Hvis alt flasker sig kommer Bøffen også med. Dette gig skal nok mest ses som hygge med vinyl. Kom glad!

Ellers vil jeg gerne præsentere et lille mix af gode numre: Overspringshandling 2

Playlist – Overspringshandling 2

Ses på den anden side. Regner ikke med at der kommer flere mix inden Rasmus Petrussen får afleveret sin opgave

P.s. den der kan finde fejlen på billederne får et mix dedikeret til sig!