The Summer of Plaque part 1 – The Han Project

Så skete det endelig.Fik afleveret de to rapporter der skulle skrives, så det skulle natuligvis fejres.

Først og fremmest en shoutout til Joakim Hansen. For lang tid siden lovede jeg at dedikere et indlæg til dig. Tak for en dejlig fest forleden

Skulle egentlig have spillet til en fredagsbar på The Hub i Nørrebro, men dette endte desværre med at blive aflyst. Så i stedet bød jeg Bøffen op til dans hjemme i hytten, til en hyggelig aften hvor vi ville spille lidt plader for hinanden. Slutproduktet blev 3½ times blød mix tilsat vores sprøde stemmer defineret af The Han Microphone! Ren lovemaking af lydbølgerne. Dette gør at der i de kommende mixtapes på denne side dukker alle mulige filosofiske ytringer op. God fornøjelse!

Tak for en dejlig fest til alle mine små plakrobotter

Aftenen forløb dejligt rundet af med to-tre timers dans og musik. Så tak for alle de dejlige input. Ser frem til en sommer fyldt med lignende minder. Vi arbejder på at få roskildeanlægget gjort klar, og det skal eddermanme luftes her henover sommeren i de omkringliggende parker. Derudover skal folk allerede nu begynde at tænke at der i starten af september kommer en herlig fest, hvor vi har forfinet vores teknik og sikkert også fundet et navn. En proces som Plakrobotten i øvrigt elsker. Har pitchet til Christian, en brygmester fra Beer Here, at han skal lave en øl kaldet “trendy humle” (oversæt til engelsk) da vi legede med ideen at kalde os Co-lektors of trendy humle. Et HIP HOP kollektiv af robottens nåde 🙂

Men her er Plakrobottens bidrag til festen. God lytning. Læg specielt mærke til en klassisk fejl der blev rettet op af tilføjelse af The Han Microphone. En fejl bestående af at sætte et instrumental af Dancing in the Streets med Mick og David, rettet op ved Plakrobotten sprøde mic stemme raffineret og forfinet i the grusome dungeons of Føtex Kundeservice (340 bedes kontakte kundeservice!)

Mixtape 1:  Plakrobotten + Han (denne er til dig Joakim)

Plak over and out!