Denne her er til Stegen (et afbræk fra “The Han Project”)

Som lovet!

Taget fra albummet “Snails Come and Go” track 1, kommer her et mixtape dedikeret til dig. Godt spottet med sneglen (har en grov fornemmelse for at jeg har sagt det i skuffelse over ingen lagde mærke til det). Sad i toget fra Valby til Nyborg op prepererede denne lille digitaleperle. Vi er med denne her lille sag langt væk fra det grumsede rå skønne mix i “The Han Project”, som snart vender tilbage på denne blog. Dette her er mere klinisk og digitalt (der synes at blive kedeligere og kedeligere at arbejde med digitale versioner!)

The Mighty Snail

Mixtape: 20 mins of Cupcakes dedicated to Stegen

Ingredienser: Rain (RJD2), Blue on Blue (Gals and Pals), So Easy (Royksöpp), Urami Bushi (Meiko Kaji), Expo in Tokyo (Alan Moorhouse), Chick Habit (April March), I Pull my blue Jeans on (Leo Sayer)

Så da forberedes det: Alle ingredienserne vaskes og lægges til opbevaring i et mixprogram (adobe audition eller lignende). Dernæst hæves de i 10 min. så alle ingredienserne har samme temperatur og højde. Dernæst findes hhv. toppen og roden af numrene og søges at forbindes så de ikke skiller. Dette gøres bedst med lidt tålmod (det bedste form for mod der findes). Til sidst smækkes det hele i en bageform af MPEG-3 størrelsen hvis muligt og bages ved 1½ minut. Lad det færdige produkt hvile i 25 min. inden afspilning, da der kan forkomme knas på linjen. God fornøjelse

Plak over and Out