The times they´re changin´

Plakrobotten må jo give Bob ret. Tiderne skifter og for at jeg kan følge med har jeg jo brug for opgraderinger. Der er altid en robot der prøver at overtage din plads, uanset hvor hård du er til at pose og uanset hvor meget du elsker hip hop aka. “trendy humle” (Copyrighted by plaque inc.)

Som et led i denne konstante “innovate or die” har jeg hermed sagt ja til at spille lidt musik nede på HQ deux, Ørsted Ølbar imorgen. I den forbindelse har jeg allieret mig med mine bofæller, da de ligger inde med et musikkatalog der forbedrer min samling. Så Minibitbot og undertegnede Bot brugte en aften på at hylde Bob og jeg optog denne samling af numre af lyriske numre som man jo kun kan beundre! Bob du er for vild.

Jeg vil iøvrigt hele sommeren lægge et nyt mix ud hver fredag som hyldest til Jer og weekenden. Dette som et led i min konstante søgen efter at blive bedre. Der skal øves og øves!

Mixtape: Bob and Friends

(P.s. Joakim du skal nok få dit mixtape!)

Plak over and out og god weekend 🙂