Summer of Plaque – Darling Pt. 2 + diverse

Yo little Plaklings.

Så er solen endelig kommet tilbage igen, og vi kører videre på bloggen med en række herlige stunder der har været med til at forme Plakrobotten de sidste 10-15 år. Ydermere følger jeg op på føljetonen fra Darling med del 2 af mixet. Der har endnu ikke været meldinger om Bøffen (www.boef1.wordpress.com) lægger noget ud, da han har delvist ejerskab over disse. Men kan fortælle herfra at de er groovy! God sommer

 

 

Som før vil der blive dedikeret et mix til vedkommende som kan finde en/to fejl på billederne i denne blog. Og jeg lover at det bliver et sweet mix. Har fået handlet godt ind, så jeg står rustet stærkt til en ny offensiv imod fluor og Denivit.

Ellers kan vi se frem til en august måned hvor der forhåbentligvis kommer flere jobs til Boef1&Plak. Desuden skal det meldes ud fra Plakrobottens side at jeg har tilført flere ram til mit mainboard, hvilket gør at vi kan færdiggøre vores oprindelige mix. Ser jeg personligt meget frem til 🙂

Mixtape: Plakrobotten á Darling part 2

Plak over and out

P.s. Dette tape erstatter sidste fredags mixtape, grundet det skrækkelige angreb i Norge.