Perspectives of Blue

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Plakrobotten er indstillet på at være positiv 97% af tiden. Hvad dette betyder i det store hele er at jeg altid flyder ovenpå på nær 3% af tiden. Når disse 3% gør sig gældende er det rart at have en et stemningsmættende mixtape eller to til at hygge sig med. Idag er sådan en dag hvor melankolien får lov at fylde mere en gøgleriet. Og gudskelov for det, for det fungerer som perfekt kontrast. Specielt med øje for at vi på lørdag vil smide en af Bjelkes Alles større fester. Med dette in mente vil jeg bede den nok så heldige læser at sætte kaffen over og tænde nogle stearin lys og gå igang med første halvdel af denne uges indlæg. God fornøjelse

Som Gif antyder er det en yderst regnfuld  sæson vi er igang med. Den perfekte baggrund til føle sig lidt blå. Det er vigtigt at gribe de få momenter i det danske vejr hvor det pisser ned 🙂 Jeg mistænker til tider Colgate for at være en af de tre menneskelige faktorer der er skyld i dårligt vejr. De tre faktorer er som bekendt (og ifølge Fox News) 1) Sund mundhygiejne, 2) Gudernes vrede 3) Staniol

En anden god grund til at føle sig lidt blå er når Liberal Alliance klokken 02:34 en søndag nat går ud på B.93s træningsanlæg og graver “skvatfælder”. en af disse grumme huller blev (Hov din kaffe er klar!) the downfall for undertegnede og jeg måtte kapitulere overfor min dødvægt på gode 80kg, med en grum forstuvning til følge. Da jeg tilhører en generation 1 Plakrobot er jeg ikke udstyret med kevlarforstærkning såsom Messi og Daniel Wazz. Avs!


 

 

 

Det positive i hele denne her shabang af en åndssvag skade, er at jeg i kampen om at holde mig evigt ung endelig har fået en kropsdel der symboliserer ungdom. Den fod ligner jo en fod tilhørende en plakrobot fabrikeret for 9 måneder siden 🙂  Dermed må jeg så udskyde mit togt til Næstved med ca. 100 år

Ellers vil jeg glæde mig til weekenden hvor jeg hele to gange skal underholde folk og fæ. Den står på to skønne sommerfester lørdag og søndag. For at krydre det lidt er jeg skemasat til klokken 10 mandag at få afgjort min fremtid det næste års tid. Spændende om mit møde skal foretages på en stairmaster!!! Håber jeg ikke. Både ad hensyn til krop og sind der nok bliver lidt mærket af al den herlighed der skal ske i weekenden. Nu vil jeg lade den blå stemning fulde torsdag aften hos Jer, med mit mixtape som er en hyldest til livets melankoliske stunder. (Første cut imellem de to første sange er jeg dog lidt ked af, men det øger vel kun min stemning 🙂 )

God fornøjelse

Mixtape: Weathers Wet

Playlist: Weathers wet

Plak over and Out