To the ladies

En Plakrobot holder altid sit ord, og igår aftes lovede jeg at en shoutout til et par kunder på HQ Deux (Ørsted Ølbar) Så Ann, Signe og Elisabeth. Dette indlæg er til Jer (plus et par andre 🙂 )

Ellers kan det meldes herfra at sommeren er ved at gå på hæld og “The Summer of Plaque” har været en særdeles dejlig affære med mange timer bag pulten, både alene og med mennesker lyttende på en bar eller lignende. Stærkest står Darling, hvor jeg for første gang fik lov at nyde en DJ session med bøffen (iøvrigt husk at tjekke seneste mixtape på http://boef1.wordpress.com/)

Jeg vælger dog at rette min optik ind på de næste par måneders aktivitet. D. 30 september skal Plakrobotten spille på cafe retro downtown http://www.cafe-retro.dk/ Ud over det, vil jeg i den kommende tid forhåbentligvis skulle ud og være med til at skabe nogle fede events på Ballerups universitet, hvor jeg vil assistere Rasmus Petrussen og resten af hans innovationscrew. Mere om dette senere men der skulle være grobund for fede events der. Følg venligt kalenderen. Desuden skulle der også gerne være en enkelt eller to gigs på Ørsted Ølbar. Stedet med de bedste bartendere 😉

Ellers vil jeg blot hoppe tilbage til min fodboldkamp imellem Villareal og OB som ser fornuftig ud (0-0 i 43.min)

God resterende summer fra Plakrobotten. Ses omkring og nede på Ørsted Ølbar

Mixtape: Improv in the morning

Plak over and Out