Warning! Chemical Content

 

 

 

 

 

 

Advarsel: SORT OG KEMIKALIEFYLDT INDHOLD

Den her går ud til den kommende Jacob Sarca Fræksisto. Som en lille hyldest til Fræks crazy gamer univers, har jeg skruet dette 45 min. mixtape sammen. Vi er langt fra Hip hop og funk. Vi er langt fra Bob Dylan og Alanis Morisette, og endnu længere væk fra “The perspectives of blue”! Vi er i domænet for en gang musik som jeg altid har elsket og altid vil elske. Vi snakker Chemical Brothers and Friends! A pro pro friends skal en tak lyde for de fine interpretations af hvordan en plakrobot ellers ser ud.

Og som min mor altid sang for mig inden jeg skulle i seng:

World! the time has come to watch them Plaquistababes

og det er fredag eftermiddag og jeg har lige mixet tapes

Så mon ikke du skal nyde en gang elektroniske vibes 

Sat sammen af alsken gode kemikalier fra Q-E

Dette mixtape dækker mit løfte om en gang chemical brothers mixes, også kan vi jo spændt vente på at Bøffen og Plakrobotten får deres Shit together og mixet deres længe ventet (i hvert fald fra os tos side ) tape sammen. Kan fortælle at vi er i den afsluttende fase men Ventoux venter stadig ude i horisonten!

God Weekend!

Plak over and out

Mixtape: 45 minutes of Fræk