2 weeks left…

Bare rolig. Jeg er ikke en dommedagsprofet. Jeg er ikke engang en frugt & grønt medarbejder i Føtex mere. Jeg besidder hellere ikke et 100% skarpsyn, og vægten er mere forelsket i 80 end 70. Det eneste jeg er er en Plakrobot der står overfor sin største udfordring pt. At få delt en hulens masse plader op imellem robotten himself og en række gode venner. Den dommedagsprofeti-agtige overskrift skyldes dog at Boef1 & Plakrobotten om 2 uger kan præsentere det længe ventede mixtape “The Tables have Turned” og du kommer til at være blandt de 1000 første der kommer til at opleve det. That´s right. Du er så fuckin´ heldig at kunne komme til at høre det og jeg er sgu bange for at du ikke kan komme til at sove inden.

Heldigvis kan man jo bruge 36:17 min af den lange ventetid på at fyre op for en improviseret mixtape der er lavet uden grund. (Ud over at jeg lige skulle prøve Serato scratch for første gang) Men har sgu stået hele dagen og hørt pla´er så jeg havde lyst til at mixe et eller andet sammen. Er sgu helt bimmelim nu, og det skal fejres at det går så godt for mit alter ego, Rasmus Petrussen en fandens BDE´er, at jeg hepser ned på HQ deux og snapser mig en IPA. Desuden en shoutout til Pats for at smadre Tebow, og sætte en stopper for den nonsens om Tebowtime. Nobody puts Brady in the corner!!!

Mixtape: Sera to you too

Plak over and out