The March begins with Plaque pt.1

Godaften folks. Håber jeres tænder er dejlig rug, og fyldt med en masse gul plamage! Hvis ikke er der garanteret en superkiosk der sælger 1½ liter cola for under 37,5 kr.- Så hvad venter du på? Smut så ned og kom igang med den plakbelægning på dit gebis. Som Tyler Durden sagde: “Hey even Mona Lisas falling apart!”

Hvad skal man så gøre med denne 1½ liter cola en torsdag aften, her den første dag i foråret. Man kunne undre sig over, ligesom Jeres undertegnede…

Imens i gør det, og lader jer glide mere og mere ind i mit multivers kan i digge det her mixtape. Har snydt lidt med det første nummer/mølle/poppo men ellers er det bare straight up cool. Derudover har jeg en stærk fornemmelse at dette er pt. 1 af to mixtape-blogindæg der kommer på denne Week end. Lur mig om der ikke tjekker et funk/rock/hop tape ind imorgen auchso!

Ellers vil jeg blot ønske Jer alle et godt forår. Sæt i øvrigt kryds i kalenderen den 16 juni. Hvorfor? Fordi Plakrobotten siger det!

Mixtape: Late night Boogie Boom Boom

Plak Over and Out