I only got one fan! – so I´m off to Berlin

FORDØMT!

Som den sande Plakrobot jeg er, er jeg afhængig af den “høst” forårets kommen giver. Det er alment kendt at der er en masse mennesker der bliver syge i starten af foråret, hvor vejret skifter og man klæder sig mindre varmt fordi man ikke kan læse vejret særlig godt pga. sol osv. Derfor bliver man ofte forkølet og får influenza fordi det er koldere end hvad man lige tror. Halstørklæder og dets lignende bliver liggende derhjemme, og det giver en masse blottede tandhalse 🙂

Men fordi sygeforsikring “Danmark” dækker 100% af blottede tandhalse (http://www.sygeforsikring.dk/Default.aspx?ID=1296) og mit alter ego, Hr. Rasmus Pe´trussen, mere end en gang har sagt at folk skulle melde sig ind i denne klub af såkaldte fornuftige mennesker, har jeg mistet en masse potentielle Plaquistadores. Så nu har jeg kun en “fan” tilbage (jf. billede) og smutter derfor til Berlin

Der er heldigvis ikke en skid der hedder sygeforsikring “Deutschland” så mon ikke jeg kan finde en masse blottede tandhalse og “work my plaque” på dem. Svaret finder vi ud af i sæson 6 af Madmen. Men indtil da vil jeg bede til skiftende vejr!

 

Vi ses (u)fornuftige danskere i den nye uge!

Mixtape: I only got one fan! – So I´m of to Berlin

Plak over and out!

P.s. My one and only fan – Stay strong! Plaqqy will soon be home