45 minutes to fill on my deck

Yo yo folks

Long time no see (særligt med et øje!)

Plakrobotten er tilbage med en late afternoon snack til folket og måske særligt mine to snackboys Mini og Bøffen. Når man nu står i Plaque HQ #1 og ikke helt ved hvad man skal er det altid fornuftigt at mixe et eller andet sammen til sin nyerhvervet GB. Ghettoen er Nørrebro og Blastingen foregår med imponerende 17watt. Fuck Zendium!!!

Ellers kan man jo ikke andet end berette at vi Plaque Le´Bopeh er begyndt at arbejde sammen med den gode   LP´DJ (Som jo må være det fedeste navn til en dj. Står for Le Playboy de Jetset – og jeg er max misundelig!)

Skal hygge os med de to til skrunkens bryllup, da han vælger at følge op på Henkes succes og jeg glæder mig til at skulle bidrage til denne lykkelige begivenhed. Stort tillykke til Skrunken, Kjeldsen og C-arl. Vi har forberedt et godt dansabelt set 🙂 Please move ´em feets on ze floor

Ellers er der ikke andet end at meddele at jeg har opgraderet kvaliteten af mine mixtapes til 192kbps. Så hvis det lyder lidt bedre er det ikke kun fordi jeg er blevet bedre til at udnytte mit vinyl arsenal. Det er også fordi der er skruet lidt op for teknikken. (Der er dog en fejl i mixet da pladen hoppede. Find fejlen og jeg giver et C produkt til den dygtige lytter!) Men god lyttelyst til den lyse morgen.

Mixtape: 45 minutes of music

Plak over and out