For that cossy yet rocky evening at HQ Deux

Pt. 31 i  min føljeton over hvordan jeg elsker at vinyl bliver skåret følger op på sidste indlægs dedikation til HQ Deux de le PlaqueRobotski. Denne gang hylder vi tiden inden mørket sænker sig og vi chiller med en Bitter Bitch (Per Haps mener det muligvis er en af verdens bedste IPA!)

Siden sidst er plakrobotten gået international, igen, og har udforsket U´kraines fodboldmiljø. Thumbs up for en monster stadion i Lviv og thumbs up for alle de herlige Plaquistadores der supportede plakrobotten. Sidder med en fornemmelse af at Tyskland bliver en walkover, men jeg er jo også den evige optimist.

(Plakrobotten og to herlige Plaquistadores!)

Ellers ser frem til en Week End med 30 års fødselsdag og Tyskland – Danmark (0-2) og er at finde på Ørsted Ølbar både fredag og lørdag så kig endelig ned og hyg med mig og mine venner 🙂

Og self. tusind gange hjertelig og smertelig tillykke til Christine med hende 30 fødselsdag. Godt at have dig i landet igen!

God Week End

Mixtape: 10 pieces of plaque for HQ Deux – Before Dark

Playlist: 10 pieces of Plaque for HQ Deux – Before dark

Plak over and out