Congrats to my logic counterpart…

Efter en stilhedspause grundet en masse andre fede ting (JBG, Bryg og Tråd og diverse arrangementer) er det endelig tid til at give lyd fra sig igen. Mange mennesker og robotter har spurgt om der ikke snart sker noget. Flere gange har jeg oplevet folk sidde på caféer og sidde og trykke F5 inde på min blog, blot for at finde ud af at der ikke er nogle nyheder. Det er der endelig denne her gang og det er gode nyheder. Mit alter lego; Rasmus Petrussen, har besluttet sig for at blive født 7.sep 1982 hvilket jo skal fejres. Så dette indlæg er min gave til folket, til Rasmus P og ikke mindst Sweet Sister Funk

Ellers kan man berette at ting begynder at tage form. Bøffen er ved at være mør som man siger!!! Vi ser frem til et spændende efterår hvor Plakrobotten nok engang får spindet de vinyler og lagt noget guf ud til alle plaquistadoresne. Så smider vi jo et brag af en fest hvor vi forhåbentligvis får rystet vores vores røv og danset til nogle af de gode venners vinyler! Mere om dette om en uge 🙂

Så er man jo glad for at kunne annoncere at tempokiosken aldrig har stået stærkere. Tempokiosken er det fællesskab jeg arbejder i sammen med Bøffen og LPDJ. Glæder mig til at skulle spille med LPDJ til en cossy fest i oktober. Det er god stil, som min nu pensioneret dansklærer sjældent sagde til mig! Godt arbejde John Maalø

Kan i allesammen have en god weekend og jeg glæder mig til at se Jer imorgen. indtil da må i nyde mit lille mixtape.

Mixtape: In 3 years i´ll be turning 33´s

Playlist: Playlist – In three years i´ll be turning 33´s

 

Plak Over and out!