Plaquistadore #1 – Sweet Sister Funk

Yo yo yo kære Plaquistadores!

Dette indlæg er dedikeret til Plaquistadoren #1 – Sweet Sister Funk

 

Og så tusind tak for en fantastisk fest til vores 30 års fødselsdagsfest. Sweet Sister og undertegnede fik lige sådan en fest som vi havde håbet på. En fornøjelse at kunne fejre dagen sammen med Jer allesammen og alle jeres dansesko. Gulvet kunne tage det så kom endelig igen!

 

Men som nævnt tusind tak til Sweet Sister Funk for en super sommer fyldt med vinyl i den lille hytte. Mængden af hygge og kaffe i HQ #1 har muligvis overgået de seneste 28 øvrige somres niveau. Plakrobotten ønsker Sweet Sister Funk aka. Janne al mulig held og lykke med hendes fremtidige projekter ude i den vide verden. En bedre ambassadør skal man lede længe efter!

+ en magic Wand =

Ellers en lille status på det sidste 1½ års pictures samlet på min FB site http://www.facebook.com/media/set/?set=a.532203293463685.140705.216076458409705&type=1

Kan i hygge Jer derude og glæd jer til dette efterårsprogram fyldt med mixtapes og et par gode events fra tempokiosken

Plak over and out

Mixtape: Ode to Sweet Sister Funk

Playlist: Playlist – Ode to Sweet Sister Funk