Plakrobottens Nytårstale pt.1 (1/52)

Plak-i-lak Jeg er tilbage Fools!!! 20130105_200857

Efter mærkværdige og tåbelige rygter vender jeg tilbage som Gandalf efter at have slagtet Balroggen fra hidtiden. I mit tilfælde var det den onde Zen-Munk af ordenen Dium; Zen-Dium III. Men det  har kostet kræfter og det har været slemt. Jeg ved at jeg har hustlet, og spillet tosset. Jeg har måske snydt Jer, JA! Og skammet mig, men jeg lover at jeg ikke vil bruge så lang tid igen på at komme ud med nogle tapes og News. I løbet af de kommende to og halv treds posts vil jeg forkæle og kræse for Jer med alt hvad jeg formår. Og det er heldigvis ikke så lidt…

SONY DSC

… For når man har den altid fantastiske og helt sindssyge veltilberedte Bøf i sit crew kan man lave et rigitg sødt lille (tand)sæt. Så det gjorde vi.  Det endte med at blive hygge og øl, Chips og dip. Crazy shit 🙂 Og det kom der dette lille mixtape ud som i kan høre nede i bunden. Part to kommer senere. Håber i nyder vores lille aftane. Det gjorde vi i hvert fald. Så tak til Bøffen for en super aften!

DSC09355

Og som vi kunne se så ville master Han også gerne være med. Han savner at være med og jeg har lovet karlen at han nok skal komme mere med! Bøf repræsenter venligst Plaque HQ1!

DSC09380
Jeg ville virkelig ønske jeg havde tid til meget mere men jeg bliver skisme nød til at komme afsted, da jeg skal ned og hygge mig på Ørsted fra 22-02. Men i kan se frem til et 2013 hvor der bl.a. vil komme:

  • En røvfuld mixtapes DSC09365
  • En JBG fest igen 🙂
  • En Bryg og Tråd fest Dobbelt op på 🙂
  • Tossede indslag
  • Sindssyg flotte billeder
  • En tre fire events som vi ellers går og pønser på (Heriblandt en eller anden form for Hip Hop trammelam! ) Mere info følger men hold øje med bloggen
  • En masse andet løj 🙂

Ellers vil jeg gerne sige tak til alle de dejlige mennesker der har været en del af de sidste måneder. I holder Plakken ved lige og det bliver ej glemt!

Plak Over and Out (og må Cola  bevare sukkerindholdet i deres drink)

Mixtape: Plakken plus Pal part 1