Den perfekte storm + Karius og Baktus er tilbage… Forklædt

Plaquistadores!

mash up

Jeres kære leder er tilbage og jeg har godt nyt. Efter at have fået opgraderet vores Headquarter til version 3.1 her på Bjelkes ser det ud til at vi kan gå igang med den perfekte storm (Følg venligst plakudsigten https://plakrobotten.wordpress.com/upcoming-events-for-plakrobotten/ ) . Blev kontaktet af Den Tosse Para, på Yodask Para-den-tosse, der jo som bekendt er psykoekspert i hvordan man skal overvinde tandbørstens væmmelige  effekt på den fede måde. Hun fortalte mig at den kommende 1½ måneds aktiviteter helt sikkert vil efterlade Zendium i tovene, da eventene er sat sådan sammen at jeg der vil opstå en synergi og harmoni imellem dem. Således opstår “den perfekte storm” grundet harmonien imellem dem! Plakrobotten er jo en Hertz betvinger!

Ud over det vil Plakrobotten også gerne byde et nyt medlem velkommen til folden. Young and Old – Gather Round – Everybody hail the new king in town; DJ Bacon!

DJ bacon

DJ  Bacon er en uafhængig stodder af den bedste skuffe og jeg ser frem til et par gode stunder og en frisk lille battle på hvem der kan have de fedeste outfits. Mere om dette efter Bryg og Tråd som jeg glæder mig til at infiltrere. Når DJ Bacon ikke porker plader er han samtidig en fandens bryggerkarl (Flying Couch) og jeg glæder mig til at sippe rå mængder af hans Bryg.

Så skal der lyde en kommando til alle Plaquistadores: Se at få lavet de masker som beskrevet i min gamle blog: Im a Plaquerobot and so can you! og få sendt mig det billede! Det er en ordre!!! Så kan i samtidig også tage dem på til alle de herlige events som Plakrobotten her er med i såsom Jægersborggadefest, Bryg & Tråd, 31 års Føsdag samt Mash-Up. Alle kvalitetsevents som Plakrobotten kan stå indenfor!

Det er også værd at bemærke Plakrobotten tager tilbage til Ground Plaque i september for at besøge Sweet Sister Funk, og kontrollere statens tilstand og om der stadig er Vinyl, Hip Hop og fe´e mennesker og robotter som for to år siden. Ground Plaque er for de uindviede, også kendt som Brooklyn, New York og det sted har været med til at forme Plakrobotten. Faktisk er en stor del af den software der benyttes kodet og programmet i Ground Plaque, så det bliver stort og super fedt at komme “hjem” til et af de steder der har præget Good Ol´ Plaqie here! Mere om denne tur senere 🙂

A pro pro Sweet Sister Funk, blev jeg spurgt hvad weekendens nummer var. Det er ikke nogen hemmelighed at der har været stilstand i indlæggene, men Zendium har lige oppet deres indhold af Natriumfluorid til 1755ppm så jeg har været lidt svækket. Troede først det var Høfeber, men det var bare en slem omgang Fluor – Derfor den lave aktivitet! Men jeg har et lille lager af musik. Den her er egentligt ikke værdig nok til at blive et Plak album indenfor serien “The Week Ends With” men lur mig om i ikke nok tager mig til nåde og nyder numrene. Så Kære Sweet Sister Funk. I got 11 Pieces of Plaque

Mixtape: 

Plak over and out!