Revolutionen er begyndt…

En af plakrobottens profeter sagde engang at : “The Revolution will not be televised. The Revolution will be live!”

SONY DSC

Passende citat når man nu tænker på at Plakrobotten vender hjem til Head Quarter Deux aka. HQ#2 – Ørsted Ølbar (http://oerstedoelbar.dk/) i aften klokken 22. For ikke at være for sårbar overfor Zendiums djævelske planer har jeg allieret mig med Bøffen, der iøvrigt lige har produceret og udsendt en fandens fedt EP http://slumlaboratoriet.bandcamp.com/album/the-meatcase)  Det skal nok holde de værste fluorbanditter væk. Kød og Plak går jo hånd i hånd. Bare spørg Grev Ingolf09

I samme ombæring er det jo samtidig en fantastisk anledning til at fortælle at Plakrobotten tror så meget på egne kompetencer at han officielt har sat revolutionen igang. Efter et fantastisk ophold i Plakkens eget land, Brooklyn USA, nærmere bestemt home of the Sweet Sister Funk og officielt Head Quarter 3 (HQ#3) har Plakrobotten besluttet sig at vende permanent hjem og er blevet barfar på Ørsted Ølbar pr. næste mandag – Sådan! Så se frem til et fantastisk efterår med en masse gode events og tilbud, der nok skal få sat skub Tempokiosken og den herlige humle på HQ#2 Jeg har fundet mit nye kald!

10

Sådanne beslutninger bliver jo ikke truffet uden indflydelse og en særlig tak skal lyde til to mennesker. Den ukuelige ejer af HQ#2 Kim “I´have always been a fan of the Plaquerobot” Christiansen og selvfølgelig den kære Sweet Sister Funk. Når man ser alle de Zendium og Braun Oral B reklamer kan man engang imellem godt tvivle på om der er grobund for soul, funk, hip hop og plak, men med så gode venner er man jo godt klar at over at det kan lykkedes. Derfor sætter vi alt ind og går igang i aften. Revolutionen er igang!!!

Sweet Sister Funk og plakrobotten

Plak over and out

Mixtape: 

Playliste: Ode to Sweet Sister Funk part 2