Plaque has to admit it´s getting better…

It´s getting better all the time—

Jowsa verden er et meget  dejligt sted at være for en Plakrobot. I kan derude sidde og tænke over hvorfor i al verden det er det, når nu Oral B har lavet, hvad der bedst kan beskrives som et lille klasserum hvor lektor Blomme er i fuld kontrol og Plakrobotten skal remse en tysk kasserole op uden at have øvet sig fordi Plakrobotten hang ud nede på HQ#2 – Ørsted Ølbar…. Der refereres selvfølgelig til Plakrummet fra deres onde propaganda (http://www.youtube.com/watch?v=L6ovfad_DE4) Hvad fanden er det for noget lort!!! men…

Dj Baconfar styrer

Plakrobotten er glad, lykkelig og para-den-tosset med at December måned viser sig at være den travleste måned for den fanden i voldske robot der jo fryder sig over at vinylriller kan skæres med sådan en præcision at man kan gengive Gil-Scott Heron med en lækker varme. Og så fryder robotten sig over at freden synes at være bestandig i det tidligere så kølige forhold imellem DJ Baconfar og Jeres undertegnede. Hele tre gange skal huden-på siden-af-en-gris-så-saltes-røges-lufttørret stykke Papa og Plakrobotten spille sammen. Fedt så en lille shoutout til DJ Baconfar! Samtidig er Boef1 ikke glemt i hurlumhejet.En shoutout skal derfor også lyde til den trofaste kompagnon som Plakrobotten skylder så meget! God bedring til dig og dit knæ! For lige at opsummere hedder de to individer Plakrobotten spiller mest sammen med Dj Baconfar og Bøffen/Boef1. I love me some meat! Tjek desuden Boef1 Episke EP ud – The Meatcase http://slumlaboratoriet.bandcamp.com/album/boef1-the-meatcase Nice samples and beats

DSC09647

Derudover skal det også lige nævnes at Plakrobotten har trukket 40 meter af sine egne kabler fra et uspecificeret sted imellem navlen og lårene, og loddet fire RCA han stik på disse banditter. Det der så er sket med disse motherfuckers er at de er trukket med en fandens snilde rundt omkring nede på HQ#4 – Søernes Ølbar, således at der nu også står en herlig pult, klar til at blive rykket rundt med en masse snu skiver. Snilden var omtrent lige så stor som fotografens forståelse for fokus på det det nedenstående billede. Men hvad fanden. Man kan sgu se at Plakrobotten og Señor Ørsted y Søernes #1 – Kimisten hygger sig, og lur mig om der ikke kommer mange flere af disse stunder med de føromtalte mennesker på de to HQ´s; Ørsted og Søernes Ølbar

Plakrobotten og Señor Ørsted y Søernes

Plakrobotten og Señor Ørsted y Søernes

Så alt zusammen må man nok indrømme at det bliver bedre. Vennerne laver beats, Baconen er lækker og sprød, pla´e-spillere bliver installeret og øllen er stadig kold og humlet. Sidst skal der lyde en skål til den gode Sweet Sister Funk der er vendt “hjem” til Danmark og Plakrobotten. Fuckin´ awesome. Og alt dette til trods for at Oral B opfinder så djævelske devices for alle deres Fluorillioner som de tjener på intetanende  sydtyske turister i diverse indkøbscentre. Det er ikke god stil!

Sweet sister funk

Summa Summarum – Det bliver en herlig Jul. Til at nyde den kan i benytte dette mixtape i bunden eller opleves mig/os på diverse ølbarer (https://plakrobotten.com/upcoming-events-for-plakrobotten/)

Mixtape:

Playlist: A lot of good music

Plak Over and Out