The Saga Continues…

Plakrobotten er tilbage.  Sidst vi så vores helt her, var helt tilbage i 2013. Omtrent 17 dage før årets korteste dag og som så mange andre legender er der hurtigt blev skabt en del myter om hvorfor det er så lang tid siden at robotten har været aktiv. Jeg er blevet kontaktet af Google der informerede mig om at top fem over “googlede” ting i 2014 var

  1. “Woe sind das Plakrobot?”
  2. “Scarlett Johanssen Bikini”
  3. “How to destroy Zendium?”
  4. “Plakrobotten Bikini”
  5. “Neil deGrasse Tyson awesome”

Mine damer og Herrer. Fortvivl ej. Tandsygdommens forkæmper er tilbage!!! Sagaen fortsætter (For the initiated så er dette et lille shoutout til en fantastisk retriver, golden af slagsen)

IMG_1127

I den anledning har man da lige lavet et lille mixtape til alle mine Plaquistadores, der har sukket efter livstegn fra Jeres trofaste Bot-tator!
Jeg lover at jeg fremover vil være mere til stede og sørge for flere posts. Jeg kan berette at tiden er blevet brugt på alle mulige herlige plots, såsom et kommende radioprogram, en star celebrity tur og selvfølgelig en masse dejlige mixtapes….

DSC00868

Så kan i have en god røvrystende marts måned og så ses vi nok snart igen!

Plak over and Out

Mixtape: