I´m back after Tudsegammelt

Jawsa som livet kører smooth for den gode robot!

754A9678

Vi kører sgu lidt videre i vores vilde krig imod Zendium og den forbandede Fluor (Det er iøvrigt ved at blive undersøgt om ikke Fluor skal på listen over masseødelæggelsesvåben! Og dermed blive ulovlig i forhold til Geneve konventionen. Sker dette vil vi have vundet et stort slag mine kære Plaquistadores!)

Plakrobotten har ellers fyret den af her på det seneste men godt nyt til allesammen derude. Der er røvmange plader som er blever indkøbt, og der er blevet frigjort timer i robottens travle kalender til at lave endnu flere herlige mixtapes. Så hold øje med denne fantastiske propaganda side som du sidder ved lige nu! Målsætningen for denne sommer er at komme med 1-2 om månede ud over alle de herlige gigs som Robotten her skal spille.

Sommeren vil ,ud over nogle skønne mixtapes, desuden bringe:

  • En masse skønne historier på bloggen
  • En tegneserie!!!
  • Fede fotos
  • Fede gigs
  • Opløftende nyt fra fronten

Det er sgu da herligt!!! Så tag og nyd livet derude og lyt til tredje del af quadrologien  “For Those Hip Hop Fans”

Plak Over and Out!

Mixtape: 

Playlist: For those Hip Hop Fans 3