Ode til Mama Plak

Yeah endelig “hjemme” og igang igen. Min logbog siger at det er to år siden at Yours Truly Plakrobot sidste gang var kommet med en meddelelse til alle mine trofaste Plaquistadores. Derfor er det en fornøjelse at være tilbage i kommandocentralen og fyre den af. Som altid er der godter til mine følgere nederst på siden hvor jeg har mixet et dusin af mine gode plader sammen. Mine damer og herrer. Velkommen tilbage til Plakrobloggen, og et ganske særligt et, da det er en hyldest til min Mama Plak – den kæreste og dejligste Plaquistadore ever.
mig og mama plak
For i år mistede vi desværre det mest næstekærlige menneske jeg nogensinde har mødt, og at jeg skulle være så heldig at være hendes søn og lille robot er jeg evigt taknemmelig for.
Plakrobotten her er nemlig vokset op i et hjem fyldt med kærlighed og plads til at forfølge sine drømme uden nogle grænser for tossethederne. Hun var en ganske særlig person der elskede andre mennesker og som altid satte andres lykke over sig selv. Et sådan miljø er fantastisk at vokse op i, og de bedste elementer af min personlighed stammer fra hende. Så tak for at lade mig være mig selv, og altid støtte mig i mine drømme.
DSC04578 FLAD
En måned fyldt med plak

Men nu er Plakrobotten tilbage og det tegner sig til at blive en af de travleste august i robots minde, hvilket ikke siger så lidt. Vi har fejret mange sejre over zendium og colgate og vi kører stilen videre med et hav af fede events, hvor der vil blive svinget en masse plader rundt, og skænket en masse usunde drikkervarer over disken. Sæt derfor kryds i kalenderen til nogle af disse dage:
– Torsdag den 4/8-16 kommer det til at ske nede på HQ#2 – Ørsted Ølbar, hvor en af de mest rare og behagelige mennesker man kan forestille sig fylder 30
– Lørdag den 13/8-16 er der Jægersborggadefest med fuld smæk på Boef1 & Plakrobotten samt særlige gæster.
– Fredag den 18/8-16 åbner vi HQ#7 på Provstevej 10 under Vibe & Tone Det bliver for vildt 🙂
– Lørdag den 27/8-16 er der Rentemester/Provstevejfest i området omkring Provstevej 10
Ud over disse dejlige events vil der blive et par stunder nede i det skumle Crate på Jægersborggade hvor der skal lyttes plader igennem og laves mixtape. Hold øje med min facebook side for nærmere info.

Jeg glæder mig til en max spændende sensommer og en endnu mere crazy efterårsperiode hvor der vil blive en masse stunder til at digge plader og mixe hele lortet sammen til awesome mixtapes fra en anden dimension.

Plak over and out

https://plakrobotten.files.wordpress.com/2016/08/mama-plak-smiling.mp3

(højreklik for at gemme som mp3)