Crappy Cuts and Crate by Night

wp_20161112_16_52_47_pro

En kold novemberdag i HQ#4 – Crate Beer & Vinyl stod Plakrobotten med ansvaret for at lange øl over disken og vejlede kommende plaquistadores om hvilke lækre plader de skulle købe. Men dersom det var en kold novemberdag, så skete der ikke så meget. Men det betyder intet når man har mere afhængig af Hip Hop end Gollum er for reelt nederen ring lavet af elverne, eller af amerikanernes lyst til at vælge en demagog som præsident. Derfor gik den skurkagtige robot ned i sit lager (der vel og mærke er beskyttet af fire lag panser og en grum hund ved navn Jensen) og fandt en røvfuld plader som kunne mixes sammen til en herlig gang mixtape. Men Plakrobotten er sgu blevet lidt rusten derfor blev det endelige mixtape kendt som det efterhånden legendariske “Crappy Cuts and Crate”. Vi ved ikke hvad fremtiden bringer, også alligevel. For lysten er tilbage og senere på denne aften vil der blive generet et fire timer langt mixtape nede på HQ#2 – Ørsted Ølbar. Det bliver episk!

Ellers ser vi frem til en muy spændende fremtid der bringer uendelige mange stunder med Lord Hoogie, The Rebel Donkey og Plakrobotten. Så hold øje med denne site, og følg med i revolutionen “Det plakiske forår”…

Plak over and out