Verdens bedste marmorerede Boef

plakrobotten og bøffen
Front to Front med min bedste back to back makker

Dette indlæg går ud til verdens bedste og mest marmorerede Bøf jeg kender, Boef1. Grunden til dette er at vi allesammen skal holde lidt øje med hvordan denne super funky DJ og Producer konstant hopper længere ned i kaninhullet og kæder sine fede beats sammen med lyrik. Til dem af Jer som mangler et fedt track til at begynde weekenden med så tjek hans soundcloud ud og i særdeleshed det seneste udgivet materiale som virkelig tager mig tilbage til kernen af den Hip Hop jeg elsker så højt. Tryk her for at blive forført på samme måde som undertegnede.

Tid til at smøge ærmerne op…

Ellers er tidens tematik for Jeres kække, kåde og kærlighedsspredende robot med hang til IPA at få styr på sine plader igen, og få spundet noget optaget guld ind på sit sequencer program, med en kold øl i hånden og rigelig med volume på anlægget. Den næste rum tid handler om at få genbesøgt sin pladesamling og få lavet nogle mixtapes. Det er alt for lang tid siden at Botten har bottet og det er sgu ikke i orden. Så nu få i den her som blev lavet for en rum tid siden men glæd Jer til mange flere tapes frem over. Og hvem ved. Måske er det ligefrem tid til at DJ lidt igen ude i den vide verden…

Plak Over and Out