Rust bankes bedst af med en øl fra Flying Couch

Fra fredagens session – Dylan X Syreregn

Hvad mener den gode plakrobot dog med den overskrift. Måske skyldes det at alt muligt andet smækkert er kommet i vejen for det som betyder mest. At høre musik og lave mixtapes en fredag aften og dykke ned i sin kiste af vinyl guld! Men det skete i disse dage at monsieur Robert Plaque ikke skulle giftes den 18/7-20 men derimod den 17/7-21 og derfor var det så heldigt at jeg havde allieret mig med min mobile pay app og et besøg til verdens indtil videre bedste bryggeri – Flying Couch. Det betød milde IPAs og Sours krydret med hjemmelavet pizza og rødvin. Alt i alt en god start på weekenden der blandt andet byder på en hyggelig og helt igennem fantastisk eftermiddag og aften hos Norrmans Bed & Breakfast. Men idag blev det til et mixtape i selskab med de bedste riller som kan høres nederst i indlægget! Men først en lille promo for søndagens event hos Norrmans Bed & Breakfast.

Bring Your Own Records den 19/7-20 hos Norrmans

For efter at have startet et magnificient samarbejde med de plakkede mennesker fra Norrmans og brugt en åndssvag god aften sammen med Tullemutten, Stegen og ikke mindst Boef1 i juni månd, så gentager vi successen igen den 19/7-20 ude hos Norrmans Bed & Breakfast. Endnu engang er der fuldt booket, og det med god grund. Maden er fantastisk og stedet rummer alt hvad en moderne robot har brug for – Mad, Naturvin og tid gallore til at hygge sig med sine venner og andre godtfolk. Desværre vil min musiske muse – Boef1 ikke være der, men jeg vil vende plader med Jan Melinn fra Candy Records.

I den anledning har jeg lavet et mixtape som hylder alt det som musik kan. Så selvom du nok ikke kan komme til søndagens event hos Norrmans kan du nyde 51:55 min. i selskab med dette mixtape. Det føles godt at være tilbage og selvom robotten her godt ved hvor der er fejl i mixtappet så kan det ny stadig nydes. Særlig med en Yuzu Raspberry, Get Schwifty eller en syreregn i et ballon glas. Ses snart i Demokrati Garagen!!!

Plaque over and Out

Kickin off Rust