The Han Project pt. 2 + tilførelsen af det seneste medlem af holdet, Villum

 

Så er Plakrobottten tilbavs. Stærkere, flottere og med en pladesamling større end din.

Hvad er der sket siden sidst…? Hmmm en skøn Roskilde festival er overstået, børn er blevet født, venner er blevet forlovet, touren er skudt igang og tiden nærmer sig den danske debut på den rå danske hiphop scene d. 16/7 på Darling hvor “yours truly” plus Bøffen vil hygge sig bag pulten 🙂 Fuckin´ awesome

Men stort tillykke til Joakim og Camilla med deres nyfødte Villum. Bliver spændende at følge ham fremover! Han vil med garanti kunne tilføre TPOFFAST en ny dimension og ikke mindst trække gennemsnitsalderen væsentlig ned (vi er det ældste hold i division og det hjælper ikke med tiden!)

Jeg har ikke været så meget på de sidste to uger, men nu går vi for alvor igang med the summer of Plaque. Jeg vil i forlængelse af det første Han Project lægge det næste ud. Og som bonus får i to dejlige mixtapes, endnu engang med The Han Microphone som en dejlig tilførsel til musikken der flyder ud. Vi har at gøre med Mini og Bøffen der har produceret fredagens mixtapes, for your convenience only!

God weekend!

Mixtapes: Minis 70 set

Bøffens tape: Boef1 + Han

Plak over and out