Ohh my god that´s the funky shit

Yeaah!

Endelig tilbage. Har været broke, har været træt af rap men nu er Plaque Razzback! The Summer of plaque blev jo afsluttet på fornemmeste vis ved et lille mixtape kaldet “improv in the morning” som jeg er blevet lidt glad ved. Samtidig er hele formålet jo med min side at jeg skal kunne lytte til den forbedring jeg helst skulle igennem. Og med tanke på hvad der er sket det sidste halve år, glæder jeg mig til at arbejde sammen med Bøffen igen omkring vores projekt. Som en særlig retro fittelihut har jeg i denne omgang valgt at dedikere mit mixtape til der hvor det hele begyndte. Med Funken. Plakrobotten var oprindeligt det tredje medlem af  Karius og Baktus, men med en snedig manøvre fra Zendium fik jeg kortsluttet mine kredsløb, og fik en dyb dyb kærlighed til Musik. Alting går i cirkler og jazz ledte frem til funk, der ledte frem hip hop som ledte mig frem til Malk De Koijn 🙂

Derfor en hyldest til funken i denne omgang, hvor jeg har taget et par fede tracks og mixet sammen. På programmet i den næste rum tid kommer der mixes med fokus på penge, døden og chemical sweetness. Glæder mig. Udover dette har retro givet mig en ny dato hvor jeg skal hygge mig bag en pult. Det bliver den 19. nov. og jeg ser frem til en god oplevelse. Desuden er Plakrobotten allerede at finde på Ørsted Ølbar på lørdag (22/10-11) Håber at se jer.

Plak over and out

Mixtape: 45 Minutes of funk