EMbargo mod vinyl på HQ Deux

Så meget som Plakrobotten nu engang elsker fodbold, så er det nu også lidt surt at man ikke har nogle Lørdags gigs nede på HQ Deux i de kommende uger grundet EM. Hvad fanden skal man så gøre…?

… Man benytter da selvfølgelig sin elskede blog og får fyret nogle rockpla´er af en fredag aften, som en hyldest til the Week Ends og tråden (hmmm dobbelt betydning!!) Læn dig derfor tilbage, og hurtig frem igen, op på tæerne og fyr en crazy gang luftguitar af. Tag et billede af skidtet og send det til mig, og jeg laver en best of i mit næste blogindlæg (der kommer til at hedde 45 minutes of HQ Deux – Before Dark, en chillern hyldest til Danmarks bedste bar. Ikke noget med det der sportsbar tammelam. Kort og godt Danmarks bedste bar!)

Dagens lille mmixtape består af numre der mere eller mindre ofte har været benyttet. Så det er på tide at ligge lidt pres på sig selv, og deklare at jeg tager de fleste af disse numre af min setliste når jeg spiller dernede. Denne udmelding for at få lidt nyt musik/blod skudt ind i samlingen. Spændende spændende 🙂

Jeg vil ønske allesammen en god weekend der jo heldigvis har mulighed for at begynde med et plakattack til dine woofere – med det ene og med det andet!

Mixtape: 45 minutes of HQ Deux – After Dark

Playlist: 45 minutes of HQ Deux – After Dark

Plak over and out